Totalna blamaža! Mamiću zadan najteži udarac, ali dvije godine prekasno!

Upravni sud u Splitu poništio je Skupštinu HNS-a iz 2010. godine na kojoj je Vlatko Marković pobijedio Igora Štimca za jedan glas i ostao na čelu nogometnog saveza.

27.2.2013.
14:22
VOYO logo

Podsjetimo, na Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza održanoj 17. prosinca 2010. godine Vlatko Markovićje pobijedio Igora Štimca za jedan glas u izboru za novog predsjednika. No, ostalo je sporno tko je trebao biti predstavnik dubrovačko-neretvanskog saveza.

Tada je Mato Previšić glasao kao predstavnik tog saveza i presudio u korist Markovića, a sadašnji izbornik naše reprezentacije je ostao za glas prekratak. 'Njegov' Tomislav Jurjević se žalio sudu i pravda je bila spora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam se prvo žalio gradskom uredu za državnu upravu, no tamo mi je žalba odbijena. pa sam se žalio na drugom stupnju tada Mlakarovom Ministarstvu uprave, no i ono je odugovlačilo očitovati se oko nezakonitih postupaka nogometnih djelatnika koji su mi nelegitimno onemogućili moje statutarno pravo glasa. E, onda sam iskoristio svoje zakonsko pravo i pokrenuo tužbu Upravnom sudu u Splitu koji je, eto, nakon dvije rasprave donio presudu koja mi donosi i osobnu i moralnu satisfakciju", rekao je Jurjević zaJutarnji listi istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da se vrijeme ne može vratiti, ali drago mi je da se, i ovom odlukom Upravnoga suda, stvaraju pretpostavke da se više nikada ne omogući djelovanje u nogometu osobama koje su sudjelovale u tako skandaloznom izigravanju statuta, propisa i zakona."

Tako je Zdravku Mamiću, koji je bio zapravo pravi vladar HNS-a iza Markovićeve sjene, zadan najteži udarac, samo par godina prekasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo