UŽASNA TRAGEDIJA: / Brazil oplakuje ljepoticu koja se proslavila tijekom lanjskog SP-a

Amanda Bueno, 29-godišnja Brazilka koja se proslavila tijekom lanjskog Svjetskog nogometnog prvenstva održanog u njezinoj zemlji, brutalno je ubijena u vrtu svoje kuće u Rio de Janeiru.

22.4.2015.
6:43
VOYO logo

Cicera Alves de Sena, koja je zbog karijere plesačice uzela umjetničko ime Amanda Bueno, probila se na naslovnice prošlog ljeta kada je tijekom SP-a uspjela prevariti zaštitare i probiti se do brazilskih zvijezda. Jedini cilj joj je bio 'opaliti' nekoliko selfieja s popularnim nogometašima, što joj je na koncu i uspjelo, a brazilski su je mediji nazvali 'djevojka nogometa'.

Nažalost, nekoliko mjeseci nakon što su o njoj pisali svi svjetski mediji, život lijepe Amande tragično je okončan. Nadzorne kamere su snimile stravičnu scenu - Severiano je uhvatio suprugu za glavu i desetak puta udario njome o tlo, zatim ju je nekoliko puta udario u lice i na kraju joj ispalio pet hitaca u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Severiano je ubrzo uhićen, a tijekom ispitivanja je priznao da je ubio suprugu jer nije mogao podnijeti kako je gledaju drugi muškarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo