STRAH OD VLASTITIH NAVIJAČA! HNS / donio odluku koja se neće svidjeti pristalicama Vatrenih

Image

Hrvatski nogometni savez odlučio je kako će reprezentacija prijateljski susret protiv Sjeverne Irske 5. studenog u Belfastu odigrati bez podrške svojih navijača.

7.11.2016.
14:24
VOYO logo

Samo tri dana nakon što na praznom Maksimiru dočeka Island, Hrvatska gostuje u Sjevernoj Irskoj, a HNS je odlučio kako neće prodavati ulaznice hrvatskim navijačima. To znači kako navijači neće moći organizirano biti na tribini u Belfastu.

Neće biti moguća kupnja ulaznica preko Saveza

VELIKA ANKETA NET.HR-A: Dvojba koja zanima čitavu naciju! Izbornik Čačić mora donijeti važnu odluku za Island i Sj. Irsku

"Hrvatski nogometni savez obavještava zainteresirane navijače Vatrenih kako neće biti moguća kupnja ulaznica preko Saveza za prijateljski susret hrvatske reprezentacije protiv Sjeverne Irske koji je na rasporedu 15. studenoga u Belfastu", stoji na službenoj stranici krovne organizacije nogometa u Hrvata. HNS je to objasnio riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

NOVI UDARAC ZA ČAČIĆA: Na dan okupljanja saznao da je ostao bez čovjeka koji igra u životnoj formi!

U pitanju sigurnosni razlozi

"Hrvatski nogometni savez odlučio je iz sigurnosnih razloga kako za utakmicu protiv Sjeverne Irske neće napraviti dogovor sa savezom domaćinom oko navijačke tribine za hrvatske navijače te stoga neće biti moguća kupnja ulaznica za navedenu utakmicu preko Hrvatskog nogometnog saveza".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo