'ŠTO TO U DINAMU LAPRDAJU?': / Rijekin trener kaže da bi volio imati vjetar u leđa kakav imaju u Maksimiru

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dva dana nakon što su dvije vodeće momčadi hrvatskog nogometnog prvenstva na maksimirskom travnjaku podijelili bodove, čini se da se emocije i dalje ne stišavaju.

5.12.2016.
15:25
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Zapis onog što je pričao tijekom gostovanja na Hrvatskom radiju prenosi nogometni portal Goal, a za početak se Kek osvrnuo na razmišljanja da je domaćin bio bolji sudionik tog ogleda.

Image
DERBI ZA PAMĆENJE: /

Rijeka je imala sva tri boda u rukama, a onda je ostala s igračem manje i bez pobjede

Image
DERBI ZA PAMĆENJE: /

Rijeka je imala sva tri boda u rukama, a onda je ostala s igračem manje i bez pobjede

"Ma, spominju šansu Kneževića, a bio je metar i pol u zaleđu! Pa drugu, kad je bio prekršaj. Što laprdaju?! Činjenica je da 20 minuta nismo bili dobri, pogotovo u defanzivnom skoku, pa je Prskalo nešto obranio, ali zato i imaš golmana. A kad smo to korigirali u poluvremenu, znali smo da će Dinamo nervozno krenuti, da ih možemo dočekati na kontru, i to je upalilo", opisuje svoje viđenje subotnjeg susreta slovenski trener Rijekine momčadi i tu tek započinje 'paljbu':

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"E, nakon našega gola ja kao trener ne mogu govoriti o normalnoj utakmici. Bilo bi čudno da Dinamo takav nije bio bolji, napadao, ali opet smo mi imali meč-loptu. OK mi je bilo kako smo se držali s igračem manje, pritisak je bio velik. Čestitao sam igračima, ali ih upozorio da ih u nedjelju čeka jako teška psihološki utakmica. Kartone smo dobili kako smo ih dobili, pogotovo bočni i vezni igrači nisu si dopustili više ići u duel ili u oduzimanje lopte zbog straha od drugog žutog. Tu smo pasivno stajali, iako smo morali. A ne sjećam se da nam je u takvoj igri Dinamo stvorio šansu, osim iz prekida i zbog našeg lošijeg defanzivnog skoka. Ali kad ne smiješ ući u duel, padne agresivnost, pritisak, zbog kojeg smo radili višak. Kad su moji igrači to vidjeli, pametno smo stali u zonu, i osim onoga u ofsajdu i u faulu, nisu nam šansu napravili. A da su nam dopustili još 2-3 puta onako izaći u kontru, bilo bi veselo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je Kek koju i na račun sudačkog kriterija spram sastava koji na vrhu ljestvice ima šest bodova prednosti u odnosu na aktualne prvake. I pritom nije vagao riječi:

"Enormna je količina kartona koju sad odjednom dobivamo, a do prije 2-3 kola bili smo, uz Dinamo, najkorektnija momčad. Sad radimo po 30 prekršaja, a protivnik nije u kontaktu s nama!? Da nas je Dinamo tako razbio kao što pričaju... volio bih ja imati taj vjetar u leđa, igrača više, pa da onda vidimo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo