VELIKI MISTERIJ ZVAN MATEO KOVAČIĆ: / Što se događa sa Hrvatom?

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND

“Mateo Kovačić misteriozno je nestao sa scene”, piše španjolska Marca u uvodu teksta o hrvatskom veznjaku madridskog Reala u kojem se naglašava njegova skromna minutaža u posljednje vrijeme.

25.11.2015.
13:47
AFP, JONATHAN NACKSTRAND
VOYO logo

“Hrvat, kojeg je trener Rafael Benitez u početku sezone koristio kao dvanaestog igrača, odigrao je tek devet minuta od ozljede koju je zadobio prije utakmice u Parizu 21. listopada”, dodaje se.

Kovačić je ozljedu mišića koju autor teksta spominje zadobio tijekom treninga pred ogled protiv Paris Saint-Germaina na Parku prinčeva, a zbog koje je propustio i oglede protiv Celte i Las Palmasa. Nastupio je u skromnoj minutaži “uzvrata” protiv PSG-a početkom mjeseca, no od te utakmice više nije u Benitezovim rotacijama igrača. Obje koje su uslijedile bile su ligaške protiv Seville i Barcelone i u objema je Real upisao poraze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Uočljiva situacija

“Kovačićeva situacija je uočljiva”, nastavlja izvor, “zato što je prije ozljede relativno redovito igrao” pa je tako sudjelovao u više od 430 minuta kroz Realove utakmice. Nakon debija za momčad u utakmici protiv Sporting Gijona mjesec dana kasnije stigao je i do mjesta u udarnoj momčadi kluba na gostujućem susretu protiv Athletica u kojoj se našao i u utakmicama protiv Malmöa (gostovanje u Ligi prvaka) i protiv Levantea (domaćinstvo u ligaškom ogledu).

“Gostovanje kod Šahtara mogla bi biti šansa koju je Kovačić čekao. Unatoč svojoj mladosti”, zaključuje se u Marci, “Kovačić je dokazao klasu kojom može ostaviti trag u Realovom veznom redu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Lige prvaka protiv Šahtara Real Madrid igra danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo