ŠTO SE DOGAĐA S MESSIJEM? / Barcelonin čarobnjak iznenadio čudnom reakcijom nakon pobjedničkog gola

Image
Foto: Screenshot: You Tube, JOSEP LAGO
Image
Foto: Screenshot: You Tube, JOSEP LAGO

Barcelona je s 2-1 slavila protiv Leganesa i tako ipak pobjedom zaključila težak tjedan nakon debakla u Parizu u prvom susretu osmine finala Lige prvaka (0-4 protiv PSG-a).

20.2.2017.
11:07
Screenshot: You Tube, JOSEP LAGO
VOYO logo

No, jedna situacija našla se pod povećalom španjolskih medija. Naime, Lionel Messi postigao je pobjednički pogodak za Barcelonu iz penala u 90. minuti koji zanimljivo uopće nije slavio gol.

BARCELONA SE SPASILA IZ PENALA U 90.: Ivan Rakitić odigrao čitavu utakmicu protiv Leganesa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo je stajao mirno, uopće nije podigao bar ruke u zrak zbog gola. Tek su ga suigrači malo probudili kad su došli do njega kako bi mu čestitali na pogotku koji je održao Barcu na životu u utrci s Realom za naslov prvaka Španjolske. Špekulira se o tome kako je Argentinac nezadovoljan trenutnom igrom svoje momčadi i kako zbog toga, kao i zbog još jedne prosječne predstave protiv Legaanesa, nije slavio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li to baš bilo tako, nisam vidio. Nisam osoba koju to treba pitati", rekao je Luis Enrique, trener Barcelone i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo dobri, puno bolji nego u Parizu. Ne igramo više tako tečno kao nekada, ali ovo je bio puno bolji pristup", stoji na web stranici portala Nairalimo.com, iste riječi prenosi i britanski Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo