ŠTO OVAJ PRIČA?! / Trener Manchester Cityja nakon poraza provalio apsolutnu glupost

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Real Madrid uspio je u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka na svom Santiago Bernabeu probiti bunker zvan Manchester City, slaviti s 1-0 i izboriti veliki okršaj 28.

4.5.2016.
23:41
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Kapetan Reala Sergio Ramos istaknuo je:

"Eliminirali smo veliku momčad. Uspjeli smo odoljeti svim pokušajima Cityja. Puno toga bilo je potrebno da se plasiramo u finale. Uspjeli smo na kraju i zaslužili smo nastup u Milanu 28. svibnja protiv Atletica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okršaj na San Siru

Na redu je novi finalni okršaj s gradskim rivalom. Drugi u posljednje tri sezone Lige prvaka. U onom prvom 2014. godine, Real je pobijedio i osvojio naslov. Hoće li se povijest ponoviti na San Siru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dati ćemo sve od sebe kako bi osvojili naslov. Natjecanje u Ligi prvaka zahtjeva visoku razinu koncetracije. Zato sad trebamo uživati u trenutku", dodao je Ramos.

https://vid.me/QJrs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Real bio dominantan u ovoj utakmici, iako City nije imao niti jedan udarac na vrata golmana Reala Keylora Navasa, trener Cityja Manuel Pellegrini je nakon svoje posljednje europske utakmice na klupi Građana (od sljedeće sezone momčad će voditi Pep Guardiola), kazao kako "nema taj dojam da je Real bio superiorniji u susretu". Što je stvarno smiješno za kazati. Jer, City se u ovom dvoboju, a i u prvom, nije vidio na travnjaku.

Posebno u Madridu. Real je ipak bila bolja i dominantnija momčad, u ovom dvoboju su ukupno pet puta tukli u okvir gola Harta. Ukupno je Real imao 15 pokušaja na gol u odnosu na samo četiri pokušaja "izgubljenih" Građana od kojih se najviše pamti Aguerov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam baš primjetio da je Real bio superiorniji od nas'

"Nisam baš primjetio da je Real bio superiorniji od nas u ovom dvoboju. Pritiskali smo ih dobro, ali nam je nedostajalo dašak kreativnosti u napadu kako bi smo ih dokrajčili. Bili smo tu negdje, ali Španjolci su zabili sretan pogodak. Nema žaljenja za izgubljenim. Čitavu utakmicu smo radili jako dobro, svih 90. minuta. Upravo zbog toga Real nije mogao kreirati šanse".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo