STIŽE SPECIJALIST ZA BEZIZLAZNE SITUACIJE: / Čini se da su Englezi pronašli novog izbornika!

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Nakon debakla na Europskom nogometnom prvenstvu Englezi su krenuli u potragu za novim izbornikom i čini se da su se približili rješenju.

13.7.2016.
12:12
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Trener Sunderlanda Sam Allardyce (61) snimljen je u utorak kako napušta kuću izvršnog direktora Engleskog nogometnog saveza (FA) Davida Gilla, a dan kasnije je i klub potvrdio da je popularni Big Sam u pregovorima oko izborničke pozicije. U javnosti je posljednjih dana prevladalo mišljenje da bi i sljedeći izbornik trebao biti Englez, a Allardyce se nametnuo kao favorit.

'Zahtijevamo brzu odluku'

Specijalist za teške situacije koji je prošle sezone spasio Sunderland od ispadanja, a ranije je istu stvar napravio i u Boltonu, Blackburnu i West Hamu, trebao bi postati nasljednik Roya Hodgsona koji je podnio ostavku nakon poraza od Islanda (1-2) u osmini finala Eura. U Sunderlandu nisu sretni novonastalom situacijom, ali priznaju da su dali Allardyceu zeleno svjetlo za pregovore s FA-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"FA nas je kontaktirao i zatražio dopuštenje za pregovore s našim trenerom u onome što je trebao biti povjerljivi proces razgovora s potencijalnim kandidatima za mjesto engleskog izbornika. Na zahtjec Sama Allardycea, složili smo se s time. No, Sam je i dalje u našim planovima i želimo da ostane naš trener. Nagađanje oko njegova izborničkog posla je iznimno štetno za Sunderland i zato tražimo od FA-a da brzo donese odluku", stoji u priopćenju Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Allardycea, posljednjih su se dana kao kandidati za izbornika spominjali i Gareth Southgate, Glenn Hoddle, Eddie Howe i Steve Bruce, a od stranaca najbolje kotira Nijemac Jürgen Klinsmann koji trenutno vodi reprezentaciju SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo