STIŽE MENADŽER ENGLESKOG TIPA: / Petev je bivši, Mamić u rukavu već ima novo rješenje?!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon poraza od Hajduka (0-2) u 29. kolu hrvatskog prvenstva i povećanja zaostatka za vodećom Rijekom čini se da su treneru Dinama Ivajlu Petevu odbrojani dani u Maksimiru, piše Goal.com.

23.4.2017.
16:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je protiv Hajduka bio očajan, a eksperiment bugarskog stručnjaka koji je na početku ostavio Sammira i Antu Ćorića na klupi pokazao se promašenim. Nakon poraza se Petev obrušio na igrače porukom da ga je sram gledati ovakav Dinamo, a posebno je oštar bio prema Ćoriću za kojeg je ustvrdio da ima snage za samo pola sata.

Image
PETEV SE ISPRIČAO NAVIJAČIMA: /

'Mene je sram gledati ovakav Dinamo'

Image
PETEV SE ISPRIČAO NAVIJAČIMA: /

'Mene je sram gledati ovakav Dinamo'

U veljači produljio ugovor

Zanimljivo, Petev je u veljači produljio ugovor s Dinamom. Čelnici kluba su bili zadovoljni kako je momčad izgledala na pripremama, ali kad je nastavljeno prvenstvo, igra je bila daleko od očekivanja. Kad je došao u Dinamo, zaostatak za Rijekom je iznosio četiri boda, sada je pet, a u igri nema nikakvog pomaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goal.com piše da će Petev vjerojatno ostati do kraja sezone, a tada bi trebalo doći do razlaza. Nije, međutim, isključeno da u slučaju novog kiksa klupski čelnicii ranije uruče otkaz bugarskom stručnjaku.

Kao glavni kandidat za novog trenera prometnuo se sadašnji sportski direktor Romeo Jozak, navodi Goal.com. Jozak ima puno povjerenje Zdravka Mamića, a očekuje se da će postati menadžer engleskog tipa, odnosno ujediniti funkcije trenera i sportskog direktora, kao što je to svojedobno bio slučaj i sa Zoranom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo