Trazi se izbornik BiH: Igor Stimac usao u uzi izbor

Igor Stimac usao je u uzi izbor kandidata za novog izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine odlukom sto ju je u cetvrtak donio Izvrsni odbor Nogometnog saveza te zemlje.

11.12.2014.
19:44
VOYO logo

Clanovi povjerenstva koji su u proteklim tjednima imali zadacu obaviti razgovore s vise od dvadeset potencijalnih kandidata za nasljednika Safeta Susica izvjestili su Izvrsni odbor o ishodu tih pregovora nakon cega je zakljuceno da u uzem krugu ostaje sedam imena.

Uz nekadasnjeg hrvatskog izbornika Stimca to su Blaz Sliskovic, Mehmed Bazdarevic, Milovan Rajevac, Amar Osim, Sergej Barbarez i Faruk Hadzibegic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvrsni odbor zaduzio je povjerenstvo da obavi dodatne ratzgovore s ovim kandidatima i da u narednim danima konacno predlozi dva imena kako bi se na temelju toga obavio konacni izbor. Nogometna reprtezentacija BiH ostala je bez izbornika nakon sto je s tog mjesta u studemom smijenjen Safet Susic koji je oznacen glavnim krivcem za lose rezultate u kvalifikacijama za europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo