Kakva prevara Igora Štimca! Belgija nema šanse!

Atmosfera prije utakmice Hrvatske i Belgije se zagrijava, a dodatno ju je izjavom za HTV podgrijao i Igor Štimac. Izbornik naše reprezentacije likuje jer su hrvatski novinari prenijeli krivi sastav koji će istrčati na legendarnom Heyselu.

“Evo zadnjih nekoliko dana traju nadmudrivanja, meni je uspjelo da ove naše domaće novinare malo nasukam, pa su oni od jučer lijepo već prenijeli već sastav. Nadam se da će se Wilmots (izbornik Belgije) igrati s tim sastavom i po njemu se ponašati za utakmicu, a mi imamo sasvim nešto drugo”, rekao je Štimac slavodobitno za Dnevnik HTV-a te zaključio:

“Uglavnom, imamo one koji su u najvećoj mjeri maksimalno fizički spremni i koji će kad izađu na teren, u jednoj bespoštednoj borbi, poginut za hrvatski dres”, najavio je izbornik.

To iznenađenje i ne bi trebalo biti toliko veliko jer je Štimac na zadnjem treningu u veznom redu uigravao par Josip RadoševićLuka Modrić, i vrlo lako bi se moglo dogoditi da prvi put u karijeri mladi Hajdukov veznjak istrči u prvih 11 u jednoj supervažnoj utakmici.

Podsjetimo, susret Hrvatske i Belgije igra se u utorak od 20.45 sati na stadionu King Baoduin (nekadašnji Heyssel), a prijenos možete pratiti na portalu Sportski.net.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr