STIGLA NOVA ZANIMLJIVA PONUDA: / Je li Eduardo da Silva napokon pronašao novi klub?

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva još je uvijek slobodan igrač, ali i to bi se moglo uskoro promijeniti.

3.2.2017.
9:24
AFP
VOYO logo

Eduardu je s posljednjim danom prošle godine istekao ugovor sa Šahtarom i otada je u potrazi za novim klubom. Najprije se spominjala mogućnost povratka u zagrebački Dinamo, ali ta je ideja propala, baš kao i ona o odlasku u Sydney Wandererse. Postojala je i opcija povratka u rodni Brazil, a prošli su mjesec turski mediji pisali da je 33-godišnji napadač na pragu potpisa za Trabzonspor.

Image
ARSENAL SE OPET NAKLONIO HRVATSKOM MAJSTORU: /

'Zar je moguće da je prošlo devet godina'

Čeka se odgovor

No, od svega toga nije bilo ništa i Eduardo je i dalje bez posla. Iako je zimski prijelazni rok završen, slobodni igrači još uvijek mogu potpisati za novi klub, a Eduardo na stolu sada ima ponudu Panathinaikosa. Grčki mediji tvrde da je sportski direktor atenskog kluba Nikos Lyberopoulos poslao ponudu nekadašnjem Vatrenom, kao i bivšem veznjaku Espanyola i Granade Javiju Marquezu te sada čeka njihov odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je 2007. prešao iz Dinama u Arsenala, a u Šahtar je prvi put došao u ljeto 2010. i zadržao se četiri sezone. Nakon jedne sezone u Flamengu u ljeto 2015. se iznenađujuće vratio među Rudare i odigrao sjajno, što je potvrdila i nagrada za najboljeg klupskog igrača sezone u izboru navijača. Ukupno je sa Šahtarom osvojio četiri naslova ukrajinskog prvaka, četiri Ukrajinska kupa i dva Ukrajinska superkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo