STIGLA NEMORALNA PONUDA: / Za Marcela Brozovića ponuđeno 50 milijuna eura!

Image
25.12.2016.
10:05
VOYO logo

Klub koji je u pitanju jest silno bogati novi kineski prvoligaš Tianjin Quanjian kojeg vodi legendarni nekadašnji branič talijanske nogometne reprezentacije Fabio Cannavaro, dakle, trener koji je itekako upućen u zbivanja u Seriji A. A, ondje Brozoviću sezona nije počela nikako dobro. Gurnut u stranu od tadašnjeg trenera Franka de Boera, 24-godišnji veznjak promatrao je s klupe i tribina kako utakmice prolaze, a on u njima ne sudjeluje. De Boera su loši rezultati kluba koštali posla kojeg je preuzeo Stefano Pioli i Brozović, koji je trenutačno na učinku od tri ligaška gola i tri asistencije, ne samo da je proigrao nego se dokazao kao nezamjenjiv igrač tog milanskog prvoligaša.

Njegove dobre igre, potvrđuje se tekstom u Sportskim novostima, nisu ostale nezapažene niti u dalekoj Kini gdje bogati klubovi troše silne milijune sa željom dovođenja jakih igračkih imena i jačanja lige, a sve sa ciljem da u bliskoj budućnosti zagospodare svjetskim nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest možda čudi zbog toga što se Brozovića iz Intera selilo u druge jače europske lige poput engleske i španjolske, a sama njena objava ne znači i da će sam igrač biti spreman na pakiranje kovčega i dalek put. Također, valja znati da spomenuta astronomska odštetna klauzula na snagu stupa sa prvim danom srpnja sljedeće godine, a to znači da ju klub u ovom trenutku nije dužan prihvatiti. Bude li ponuda aktivna i nakon tog datuma, o svojoj će sudbini odlučivati sam Brozović koji je ugovorno za Inter vezan do kraja lipnja 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A, onda će na vagi imati mogućnost odabira nogometa koji je ispod razine u kojoj se trenutačno nadmeće i primanja koja bi ga vjerojatno učinila najplaćenijim hrvatskim nogometašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo