STIGAO JE KRAJ JEDNE ERE: / Emotivnom porukom Francesco Totti najavio odlazak iz Rome

Image
Image

Nedjeljna utakmica u kojoj se na Olimpicu sastaju Roma i Genoa bit će i posljednja Francesca Tottija za rimski klub u kojem je karijeru započeo davne 1992.

25.5.2017.
14:38
VOYO logo

Potvrdila je to sama Romina ikona iz čijih se riječi može naslutiti i da odlazak iz kluba ne znači i kraj karijere u kojoj je bio svjetski prvak (2006.), srebrni sa europske smotre (2000.) i osvajač naslova u talijanskom prvenstvu (sezona 2001/02). Blistava karijera koja je mogla biti i trofejnija da ovaj 40-godišnji Rimljanin nije ostao vječno zaljubljen u klub iz rodnog grada približava se svom kraju, no čini se da kraj još nije stigao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roma protiv Genoe u nedjelju 28. svibnja 2017. bit će moja posljednja utakmica u Rominom dresu. Nemoguće je u malo riječi objasniti sve što su mi te boje predstavljale, što mi predstavljaju i što će predstavljati. Zauvijek. Jedino osjećam da moja ljubav prema nogometu nije nestala: ona je strast, moja strast. Toliko moćna da ne mogu zamisliti da je prestanem hraniti. Nikada. Od ponedjeljka sam spreman za novi početak. Spreman za novi izazov", poručio je putem Facebooka Romin kapetan, strijelac 250 pogodaka u 617 odigranih utakmica u Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo