SRPSKA NOGOMETNA PERJANICA NE PODRŽAVA REGIONALNU LIGU: / 'Nisam entuzijast, sporno je pitanje sigurnosti'

Image
7.12.2016.
10:43
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez u ponedjeljak je ugostio predstavnike nogometnih saveza BiH, Crne Gore, Mađarske, Makedonije, Slovenije i Srbije na kojem se razgovaralo o pokretanju zajedničke lige koja bi za cilj imala razvojni utjecaj i prikupljanje međunarodnog iskustva za nogometaše i nogometašice mlađih uzrasnih kategorija. Pritom je HNS ustvrdio da je postignut načelni dogovor oko nekoliko ključnih parametara takvog natjecanja, ali i da su dogovoreni konkretni idući koraci, uključujući internu analizu ovog okvirnog prijedloga u svakom savezu.

Image
Image

Ipak, ideja nije, pišu Novosti, pala na plodno tlo kod predsjednika beogradskog Partizana pa tako Milorad Vučelić kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam baš entuzijast po pitanju organizacije regionalne lige, a najspornija su dva segmenta - sigurnost i razvijanje drugih sredina umjesto domaćih. Htjeli to priznati ili ne situacija na planu organizacija utakmica poput Hajduk - Zvezda ili Dinamo - Partizan je i dalje komplicirana i neusporediva sa košarkom ili vaterpolom."

"Nisam za to da se razvija nogomet u susjednim republikama, nauštrb našeg prvenstva. Srbija je tolika kolika je i ne bi je trebalo gušiti kao u košarci, već učiniti sve da njegujemo i podižemo svoje centre. Lako je biti sebičan i uključiti se u sve to, jer bi Partizanu odgovaralo, ali ako biram između Širokog i Maribora ili Niša i Kruševca uvijek sam za naše gradove i klubove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo