Kapetan Vatrenih se nakon rekordne pobjede sjetio napaćenog grada!

Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna blistao je od sreće nakon čudesne pobjede ukrajinskog kluba (7:0) na gostovanju kod BATE Borisova u Ligi prvaka.

22.10.2014.
10:38
VOYO logo

Rekordna je to gostujuća pobjeda u povijesti Lige prvaka, uz onu Marseilleovu protiv Žiline prije četiri godine (također 7:0).

"Lijepo! Jako lijepo! Ušli smo u povijest europskog nogometa. Ovo je pobjeda za Donjeck, za regiju Donbas, za naše navijače koji nas podržavaju i ostaju uz nas čak i u ovoj teškoj situaciji. Osjećamo da su s nama, ali i mi smo uz njih! Svi se nadamo da ćemo u budućnosti ponovno biti zajedno i da ćemo ovakve pobjede slaviti na našoj Donbass Areni", poručio je Srna putem službene klupske internetske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtaru je ova sezona posebno teška jer je prognan iz okupiranog Donjecka i sa svoga stadiona, pa domaće utakmice igra u Lavovu.

"Svaka naša utakmica je zapravo gostujuća, a sada su pred nama i neki teški dvoboji i u ukrajinskom prvenstvu i u Ligi prvaka. Pobjeda u Bjelorusiji je lijepa, ali već sutra moramo zaboraviti na tu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Osvrnuo se Srna i na svoga suigrača Luiza Adriana koji je u pobjedi protiv BATE-a postigao čak pet pogodaka. Izjednačio je time rekord Lionela Messija kad je u pitanju Liga prvaka, a ujedno je postao prvi igrač kojem je uspjelo četiri puta zabiti u prvom poluvremenu, odnosno pet puta ukupno na nekom gostovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što mogu čestitati Adrianu. Postavio je nekoliko rekorda istodobno, to je sjajno! Ostat će zapisan u povijesti nogometa, u povijesti Lige prvaka. Jako lijepo", zaključio je 32-godišnji hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo