SRBIN OTKRIO VELIKU ISTINU O IVANU RAKITIĆU I ŠOKIRAO KATALONIJU: / Vatreni je već donio konačnu odluku?

Image
Foto: AFP, Patrick Smith
18.10.2016.
17:09
AFP, Patrick Smith
VOYO logo

Dragutinović, koji je u Sevilli igrao od 2005 do 2011. godine, kazao je kako Rakitić gaji posebne osjećaje za Sevillu i upravo zbog toga vjeruje kako će se Vatreni jednog dana vratiti u Andaluziju i karijeru završiti upravo u Sevilli, s kojom je 2014. godine osvojio naslov prvaka Europske lige, a u finalu protiv Benfice (4-2) bio je najbolji igrač utakmice i ponio nagradu najkorisnijeg igrača tog finala. Navijači u Sevilli od prvog dana zavoljeli su Rakitića i Hrvat je postao simbol kluba i najbolji igrač.

RAKITIĆ PORUČIO BARCELONI: ‘Dajte mu novi ugovor i zaštite ga, u njemu imate novog Messija’

'Raquel je važna osoba za Ivanovu karijeru'

Upravo u tom gradu, Ivan je upoznao i svoju sadašnju suprugu Raquel. Stoga, nije ni čudo što je Rakitić vezan za Sevillu. I u igračkom smislu i u privatnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić je kupio kuću u Sevilli i posljednje sezone svoje karijere odigrat će u dresu Seville, kazao je Dragutinović i dodao:

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

"Jako se dobro prilagodio na Sevillu. Mi Balkanci, inače, možemo se vrlo brzo prilagoditi. Njegova supruga Raquel jako je važna osoba u njegovj karijeri, u životu. Ona mu daje stabilnost i puno mu pomaže".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio ukupno 19 golova za Barcelonu

Dragutinovićeva izjava svojevrsni je šok za sve navijače "Blaugrane" i klupske dužnosnike jer bi svi najradije htjeli da Hrvat karijeru završi u Barceloni. Od kad je u ljeto 2014. godine prešao iz Seville u Barcelonu, Rakitić je za "katalonskog giganta" ukupno odigrao 118 službenih susreta uz 19 golova i 16 dodavanja. Raketa je postao omiljen u Kataloniji, a svojom predanosti i požrtvovnosti u dresu Barcelone zadobio je simpatije svih u klubu. Od klupskih dužnosnika, preko trenera Luisa Enriquea do suigrača i, na kraju, navijača.

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO
Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Na redu je sraz sa Cityjem

Na kraju krajeva, Raketa je jedan od najbitnijih igrača Barcelone i klupska uprava s njim želi produljiti ugovor kako ga ne bi ugrabio neki od europskih velikana, koji su ovog ljeta "pikirali" Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo piše i kako je Rakitić bio otpao za ligaški susret protiv Deportiva zbog ozljede Ahilove pete, ali sad je konačno ušao u momčad Luisa Enriquea, čiji je jako važan kotačić. Barcelona u srijedu na svom Camp Nou igra susret 3. kola skupine C Lige prvaka protiv Manchester Cityja, a očekuje se da će u toj utakmici Rakitić zaigrati od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo