SRBI ŠOKIRALI EUROPU: / Usred Italije ponizili slavni klub

Image
Foto: AFP

Nogometaši Vojvodine priredili su najveću senzaciju prvih utakmica 3. pretkola Europske lige. Usred Italije su u potpunosti deklasirali klub koji je 1992.

31.7.2015.
9:13
AFP
VOYO logo

Posve nevjerojatno zvuči da je Vojvodina pomela Sampdoriju s 4:0 i praktički osigurala plasman u završni krug kvalifikacija za Europsku ligu. Iako se utakmica igrala u Torinu, jer stadion Luigi Ferraris u Genovi ne zadovoljava UEFA-ine kriterije, to nimalo ne opravdava Sampdoriju za šok koji je priuštila svojim navijačima.

Sramotan debi Zenge

Novi trener Walter Zenga, legendarni vratar milanskog Intera, doživio je tako veliku sramotu u debiju na klupi Sampdorije. Na klupi je zamijenio Sinišu Mihajlovića, čovjeka koji je dio igračke karijere proveo upravo u Vojvodini. Još jača poveznica između dva kluba je legendarni Vujadin Boškov koji je igrao u oba dresa, a Sampdoriju je kao trener vodio do naslova u talijanskom prvenstvu, Kupu kupova, te do spomenutog finala Lige prvaka protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, četvrtak je u potpunosti bio dan Novosađana za koje su zabijali Mirko Ivanić, Aleksandar Stanisavljević, te dvaput Ognjen Ožegović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo