Sramotno ponašanje Barçinih nogometaša!

Čini se da su igrači katalonskog sastava vrlo dobro naučili 'foru' koju su ove sezone u Ligi prvaka prodali njihovi najveći suparnici iz Reala.

3.4.2011.
14:56
VOYO logo

Iako je Blaugrana minimalnom pobjedom (1:0) osvojila možda i ključne bodove na gostovanju kod 'male Barçe', španjolski su se mediji puno više raspisali od neočekivanom showu koji se zbio u završnim minutama dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno neočekivano i sasvim netipično za Guardioline igrače, vratar Victor Valdes i zadnji vezni Sergio Busquets odlučili su ponoviti foru koju su njihovi najžešći suparnici iz Reala nedavno 'prodali' u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodilo se to krajem studenog nakon što je Kraljevski klub osigurao visoku pobjedu protiv Ajaxa (4:0), te potvrdio plasman u osminu finala. Xabi Alonso i Sergio Ramos su tada po direktivi Josea Mourinha namjerno zaradili isključenja kako bi 'čisti' dočekali nokaut-fazu Lige prvaka.

Zbog toga nesportskog poteza Real je izvrijeđan diljem Europe, a najviše u svojoj domovini. Slično će gotovo sigurno proći i Barçin dvojac koji je požutio u 90. minuti susreta s Villarrealom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Valdes beskrajno otezao s izvođenjem gola-auta, a kada mu je sudac pokazao javnu opomenu, izvođenje je preustio Busquetsu koji je sve ponovio na identičan način.

Normalno, obojica su kaznu primili sa smiješkom jer znaju da će preskočiti sljedeći prvenstveni ogled protiv Almerije i derbija protiv Realom 17. travnja dočekati bez kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, pobjednički pogodak koji je Barcelonu od Reala odvojio na čak osam bodova razlike postigao je Gerard Pique u 67. minuti nakon asistencije upravo spomenutog Busquetsa. Gol je podignuo dosta prašine jer postoji sumnja da je branič Barçe možda igrao rukom, ali na snimci se to jasno ne vidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103310753006 arti-201103300248006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo