SPREMAN JE USREĆITI PUBLIKU: / Eduardo da Silva u dresu novog kluba, evo što je rekao na predstavljanju

Image
Foto: AFP/IAN MACNICOL

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva od petka je i službeno nogometaš Atletico Paranaensea za kojeg će nastupati do kraja sezone, potvrdio je klub.

24.2.2017.
23:46
AFP/IAN MACNICOL
VOYO logo

"Jako sam sretan i počašćen što ću ponovno igrati u Brazilu. Nekolicina prijatelja s kojima sam dijelio svlačionicu igrali su za ovaj klub. Hvalili su ga", kazao je Eduardo koji se raduje i zajedničkoj suradnji s trenerom momčadi Paulom Autorijem:

"Bit će mi čast raditi s njim. Priznat je trener u Brazilu i svijetu, a ja kao igrač imam još mnogo toga za naučiti. Nadam se mnogim pobjedama i golovima za Atletico Paranaense. Uvjeren sam da će publika biti zadovoljna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je profesionalnu karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu iz kojeg je slan na posudbe u Croatiju Sesvete i zaprešićki Inter, potom je prodan londonskom Arsenalu u kojem je pretrpio zastrašujući lom noge u veljači 2008. nakon čega više nije dosegao formu u kojoj je bio. Uslijedio je prelazak u Šahtar 2010. u kojem je i ostao do prošle godine uz sezonu 2014/15 provedenu u Flamengu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 64 puta i s 29 postignutih golova s Marijem Mandžukićem dijeli drugo mjesto ljestvice njenih najboljih strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo