SPREMAJU SE UZDRMATI ŠPANJOLSKI NOGOMET: / Barcelona želi dovesti zvijezdu Real Madrida

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Barcelona se sprema uzdrmati španjolski nogomet i otvoriti 'Pandorinu kutiju'.

29.11.2016.
15:33
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Naime, prema pisanju katalonskog dnevnog sportskog lista Munda Deportiva, Barcelona u svoje redove želi dovesti Isca (24). Ovaj sjajni veznjak Los Blancosa ugovorom je vezan za svoj klub do 30. lipnja 2018. godine, ali još uvijek nije dogovorio produljenje ugovora s Realom.

GOROPADNI REAL MADRID PROJURIO ANDALUZIJOM: Europski prvak na impresivan način prekinuo negativan niz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kataloncima se zagolicala mašta

To je zagolicalo maštu Kataloncima koji sad vide svoju priliku za dovođenje igrača s kojim su bili blizu potpisivanja ugovora 2013. godine. Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu više je puta istaknuo kako je Isco igrač po njegovom ukusu.

Mundo Deportivo javlja i kako je Barcelona spremna platiti otkupnu klauzulu kako bi on postao slobodan igrač. Međutim, postoji jedan veliki problem. Naime, između Reala i Barcelone postoji nepisani pakt, dogovor, po kojem klubovi neće jedni drugima uzimati igrače, razgovarati s njima i vršiti pritisak na iste u svrhu dogovora i konačnog dovođenja. To je dogovoreno nakon "slučaja Figo" koji je potresao španjolski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Još se pamti 'slučaj Figo'

Figo je od 1995. do 2000. godine igrao za Barcelonu, a onda u senzacionalnom transferu prešao u Real i postao omražena ličnost u Kataloniji. Međutim, Madriđani su prekršili taj dogovor. Prošlog ljeta su, prema pisanju Mundo Deportiva, htjeli ponoviti "slučaj Figo" i dovesti Neymara, ali ostalo je samo na tome. Madridski novinari to su objasnili time da je Real još prije Barcelone htio dovesti Brazilca u svoje redove.

Isco je i sam svjestan da bi napuštanjem Santiago Bernabeua i odlaskom na Camo Nou otvorio "Pandorinu kutiju" i izazvao negativne reakcije navijača u Madridu. Prema Transfermarktu, Iscova vrijednost procijenjena je na 35 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo