SPREMA SE NEŠTO VELIKO: / Ibrahimovićeva izjava raspametila je navijače u Premier ligi

Image

Sa pune 34 godine na leđima napadač Paris Saint-Germaina i švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović i dalje se nalazi u uskom krugu najboljih nogometaša današnjice.

18.2.2016.
8:48
VOYO logo

Čini se da Ibrahimović nema namjere produljiti vjernost klubu s kojim je osvojio devet trofeja i za kojega i u ovoj sezoni isporučuje pogotke kao na traci. Iza njega su u dosadašnjem dijelu sezone 33 nastupa za pariški klub, a 28 golova i 11 asistencija ostvarenih kroz njih dokazuju da je bivši napadač Ajaxa, Juventusa, Intera, Milana i Barcelone i dalje spreman za najveće stvari. Engleski mediji uvjereni su da će ih pokušati ostvariti u Premier ligi.

Image
NITKO KAO ZLATAN: /

Chelseaju se ovo nikada nije dogodilo

Image
NITKO KAO ZLATAN: /

Chelseaju se ovo nikada nije dogodilo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premier liga i potom MLS

Kupnja stana u Miamiju, čija bi izgradnja trebala biti završena sljedeće godine, sugerira na završetak karijere u MLS-u, u klubu koji se rađa u krilu Davida Beckhama, no do njegova priključenja tamošnjoj ligi Ibrahimović će morati odraditi još (barem) jednu sezonu. Činjenica da se dulje vrijeme zadržao u razgovoru sa engleskim novinarima nakon utakmice PSG-Chelsea odigrane u sklopu osmine finala Lige prvaka u utorak nudi jednostavan zaključak za otočke medije koji citiraju švedskog napadača:

"Imam još tri mjeseca ugovora ovdje, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. A dogoditi će se velike stvari", kazao je Ibrahimović koji je na direktan upit je li spreman okusti život u Premier ligi odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Recimo samo da sam u dobroj formi."

Guardiola ga nije volio

Poznato je da je u vrijeme dok je obnašao dužnost menadžera Chelseajeve momčadi Jose Mourinho želio obnoviti suradnju s Ibrahimovićem kojeg je vodio kroz karijeru u Interu. Budući da se portugalskog stručnjaka sada povezuje s preuzimanjem Manchester Uniteda nova suradnja ove dvojice nije isključena, a time novi nastavak sukoba Ibrahimovića i Josepa Guardiole, budućeg menadžera Manchester Cityja, koji je trajao dok je dvojac bio u Barceloninim redovima. Ibrahimović mu nije oprostio favoriziranje Lionela Messija u odnosu na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo