SPRDAČINA ZA KRAJ / Hrvatska stiže na unajmljeni i prazni Poljud, a Vatreni na ulice Splita!

Trakavica je napokon završila! Hrvatska i Italija igrat će na Poljudu susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine.

10.4.2015.
18:51
VOYO logo

Čelnici Hajduka i HNS-a sastali su se u petak u okolici Zadra te dogovorili konačno riješenje - Hrvatska i Italija igrat će 12. lipnja na Poljudu pred praznim tribinama. Utakmica će stoga biti organizirana tako da 'hrvatski reprezentativci budu što bliže građanima Splita i Dalmacije'.

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezano uz odluku IO HNS-a i već dobivenu suglasnost Uefe da se utakmica igra u Splitu, Hrvatski nogometni savez će u cilju profesionalne organizacije utakmice iznajmiti stadion Poljud zajedno sa svim pratećim službama.

Dvije strane izražavaju žaljenje što će se ova utakmica, koje je trebala biti pravi sportski spektakl, igrati bez publike posebno zbog građana Splita, Dalmacije i cijele regije kojima je ovom kaznom Uefe učinjena sportska nepravda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinit će se sve da boravak hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu bude organiziran na način da hrvatski reprezentativci budu što bliže građanima Splita i Dalmacije. Delegacija HNS-a u nazočnosti izbornika Nike Kovača doći će u Split u utorak 14. travnja 2015. godine kako bi se u suradnji sa HNK Hajdukom i Gradom Splitom započele detaljne pripreme za organizaciju navedenog sportskog događaja.

Dogovoreno je da će se sastanak čelnika dviju institucija o drugim otvorenim temama održati najkasnije do 10. svibnja 2015., a taj sastanak će biti na najvišoj razini s ciljem rješavanja svih problema i razlika koje postoje između dviju strana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo