Mandžo će zauvijek žaliti za ovom životnom prilikom!

Sportska 2014.

2.1.2014.
16:19
VOYO logo

Ovo je olimpijska godina, Soči i Zimske igre koje traju od 7. do 23. veljače i bit će u to vrijeme središte sportskog svijeta. Što mi tamo možemo očekivati? Pesimisti će reći - ništa jer Ivica Kostelić, jedini naš kandidat za medalju, u lošoj je formi, a leđa su ponovno bolna. No poznavajući obitelj Kostelić, iskustvo nam govori da kad ih svi otpišu onda su najopasniji, a tako bi moglo biti i na brdu iznad Crnog mora.

Ista je priča i s rukometašima. Kauboji će od 12. do 26. siječnja igrati na Europskom prvenstvu u Danskoj. U skupini smo sa Švedskom, Bjelorusijom i Crnom Gorom - što je dobar ždrijeb, a izbornik Slavko Goluža ponovno u rukama ima materijal za zlatnu medalju. Vaterpolisti će na Europskom prvenstvu u Budimpešti ponovno će jurišati na zlato, a košarkaši će u kolovozu i rujnu igrati na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Od Blanke Vlašići i Sandre Perković očekujemo kao do sada: skakati više i bacati dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godinu ćemo završiti Europskom rukometnom smotrom za žene kojoj smo suorganizatori s Mađarskom, a nadamo se da će naše Kaubojke s vjetrom u leđa domaće publike doći do same završnice. Nogomet smo ostavili za kraj.

Neka se ne ljute ostali sportaši, ali Svjetsko nogometno prvenstvo umrtvit će sve ostale sportske i ne samo sportske događaje. Bit će to fešta od baluna, bit će to jednomjesečni praznik nogometa. Priču pred auditorijem od dvije milijarde ljudi otvaramo mi, mala Hrvatska protiv najuspješnije svjetske nogometne velesile, peterostrukih Svjetskih prvaka, Brazila, a sve će kulminirati finalom 13.srpnja koje se igra u Rio de Janeiro na legendarnoj Maracani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_nUVjWuOOWs

"I Bog nas je nagradio da igramo otvaranje SP-a. Otvaranje je za mene kao finale i žao mi je što je Mandžukić dobio crveni karton, nadam se da će biti spreman za drugu utakmicu. Vjerujem u izbornika i igrače i želim im puno sreće", rekao je za Media servis predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo veličanstvo nogomet u tih mjesec dana prestaje biti najvažnija sporedna stvar na svijetu, dapače, sve će se prilagoditi isključivo i samo njemu. Kraljevi i kraljice, premjeri i premijerke, glumačke i pjevačke zvijezde skidaju se s naslovnica, a Mandžukić, Modrić, Ribery, Messi, Iniesta i Neymar - postaju dio naših obitelji, a Šuker žali što čelnici naše države na stadionu ne bodre Vatrene.

"Drago mi je da je premijer spomenuo nogomet kao važnu kariku društva. Angela Merkel sa svojim osobljem skače na Europskim i Svjetskim prvenstvima, Huan Carlos, španjolski kralj uvijek ide na nogometne utakmice, a ja to tu ne vidim. Nadam se da ćemo to popravit i pozivam sve institucije da dođu na otvaranje Svjetskog prvenstva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić, sad je izvjesno, neće zabiti Brazilu, a sve ostalo je otvoreno. Žalit će SuperMario cijeli život za tom neponovljivom prilikom...

"Da, žao mi je što neću igrati na otvaranju. Bit ću spreman za druge dvije utakmice, a skupina je meni sasvim OK. Bitno je da se postavimo tako da nam je zadatak da prođemo dalje i ako tako budemo razmišljali svi - onda ćemo to i ostvarit", optimistično je rekao najbolji sportaš Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo