Ogorčenje u Splitu: 'Ovo što je Belle napravio je žalosno'

Prekinuta je pobjednička serija Splita na domaćem travnjaku. Nakon deset pobjeda Split je pokleknuo. Protiv Lokomotive je odigrao 1:1 (0:0). Lokomotiva je povela u 50.

30.9.2012.
21:44
VOYO logo

SPLIT – Stadion u Parku mladeži. Vrijeme oblačno. Gledatelja 700. Sudac Bruno Marić (Daruvar) 6.5. Strijelci: 0:1 Martinac (50), 1:1 Kvesić (86).

SPLIT: Vuković 6 – Radotić 6.5, Galović 6, Radeljić 6, Hrgović 6 – Vitaić 6.5, Paracki 6, Pehar 5 (od 63. Jelić 6) – Belle 5 (od 46. Rebić 6.5), Vojnović 5 (od 74. Kvesić 6.5), Erceg (žk)5.5. Trener Tonči Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LOKOMOTIVA: Žarkov (žk) 5 – Boras 6, Barbarić 6, Mesarić 6, Musa 5.5 – Maleš 6.5 – Bručić 6, Pavičić 6.5, Trebotić 6 (od 63. Pejić 5.5), Šitum - (od 25. Martinac (žk) 6.5) – Kramarić 6. Trener Tomislav Ivković.

Igrač utakmice: Mate Maleš. "Utakmica je bila živa, interesantna, stalno se nešto događalo. Šteta što nismo realizirali dvije prigode Kramarića, na kraju je neodlučan rezultat sasvim realan", izjavio je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavnu ulogu na utakmici imao je Henri Belle, koji je napravio otužnu scenu u 30. minuti. Nakon prekršaja vratara Žarkova na Vitaiću, sudac Bruno Marić opravdano je dosudio jedanaesterac, a onda je krenuo šou Bellea.

Uzeo je loptu, pravio se lud i nije slušao tko što govori, a zna da je baš Vitaić zadužen za izvođenje jedanaesteraca. Ali Belle se nije dao smesti, on je donio odluku. I, naravno, kako u takvim prigodama biva, njegov udarac odsjeo je na vratnici. Trener Tonči Bašić odmah je pozvao Barabana, želio je izvesti Bellea iz igre, ali naglo je odustao od svoje odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belle je ostao na travnjaku do poluvremena, ali za odmora je ostao u svlačionici. Kamerunac je postupio neozbiljno i neodgovorno, nije mu prvi put da želi slavu za sebe, to što se događalo odlika je malih momčadi.

"Ovo što je Belle napravio je žalosno, zna se da je Vitaić određen da puca jedanaesterce. Ovo mu je drugi put da radi istu stvar, to ćemo riješiti u svlačionici", rekao je trener Splita Tonči Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo