SPLIĆANI SPREMNI ZA NOVE ISPITE: / Hajdukov trener najavio Inter i prokomentirao Uefinu kaznu

Image
Foto: PIXSELL

Hajdukov trener Joan Carrillo održao je konferenciju za medije uoči utakmice 2.

22.7.2017.
16:05
PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u sezonu startao trima pobjedama (Levski 1-0 i 2-1, Lokomotiva 3-1) s time da je jedinu domaću utakmicu odigrao u Dugopolju protiv bugarskog suparnika u 2. pretkolu Europske lige. Slijedi novo gostovanje, a Carrillo je najavio promjene u momčadi.

"Bili smo upoznati s ritmom utakmica i spremali smo se za taj ritam. Ali, otkrit ću vam tajnu", kazao je nasmijavši se i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad se pobjedi, sve je lakše, pa i regeneracija momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je izmjene u momčadi koja već u utorak putuje u Dansku na ogled protiv Brøndbyja, no, tvrdi Hajdukov trener, ogled s Interom je itekako važna utakmica.

"Sigurno ću neke igrače odmoriti, ali nama je jako važna utakmica u Zaprešiću. Izmjena će bit, no sve ćemo vidjeti prije utakmice i to u suradnji s liječničkom službom kluba. Očekujem da će Inter krenuti žestoko, strateški su opasni, dobri u tranziciji, a bočni igrači su im brzi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carrillo je dodao kako nema problema s time da neke igrače poput Ohandze drži na klupi, dodao je da nastoji izabrati najbolje i podvukao da pobjede dolaze zbog momčadi, ne pojedinaca.

Upitan da prokomentira Uefinu kaznu zbog koje će Brøndbyju domaćinstvo pružiti ponovno izvan Poljuda, Carrillo je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa tu ne mogu pa ne bih ni odgovorio. Moramo se adaptirati i pripremiti što bolje znamo. U Dugopolju je bilo lijepo, to mogu reći. Dobili smo od publike vjetar u leđa..."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo