SPLIĆANI OSTAJU BEZ NAJVEĆEG DRAGULJA: / Tri kluba se 'tuku' za najboljeg Hajdukovog nogometaša

Image

Sve je izglednije da će u predstojećem ljetnom prijelaznom roku najveći Hajdukov talent Nikola Vlašić napustiti Poljud.

19.5.2017.
11:02
VOYO logo

Splitski klub i dalje preživljava najviše zahvaljujući prodaji igrača i nema sumnje da će i ovo ljeto na taj način tražiti financijsku stabilnost. Najvredniji igrač u Hajdukovoj svlačionici nedvojbeno je 19-godišnji Nikola Vlašić i za očekivati je da će Splićani upravo na njemu pokušati zaraditi.

Mihajlović ga želi u Torinu

Kako piše talijanski portal Tuttomercatoweb, za Vlašića u ovom trenutku ozbiljno zanimanje pokazuju tri kluba iz Serije A - Fiorentina, Torino i Sampdoria. Procjenjuje se da će Hajduk za svoga ofenzivnog veznjaka tražiti oko pet milijuna eura, što je za spomenute klubove visoka cijena, ali ne i ona koja bi ih otjerala. Pogotovo kad se uzme u obzir da bi za koju godinu mogli zaraditi na Vlašiću nekoliko puta veći iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Fiorentini su posljednjih godina Hrvati itekako na cijeni, u toskanskom klubu trenutno igraju Nikola Kalinić, Milan Badelj i Hrvoje Milić. Sa Sampdorijom je, pak, Hajduk poslovao ove zime kada joj je prodao stopera Lorenca Šimića, dok je u Torinu za Vlašića zagrizao srpski trener Siniša Mihajlović koji ga vidi kao idealnog partnera Ademu Ljajiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo