SPEKTAKULARNA RAZMJENA NA POMOLU: / Vatreni u središtu jednog od najatraktivnijih poslova ovoga ljeta

Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET

Ljetni prijelazni rok mogao bi nam donijeti vrlo zanimljivu zamjenu igrača s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem u jednoj od glavnih uloga, tvrdi Corriere dello Sport.

26.5.2017.
14:53
AFP, GEORGES GOBET
VOYO logo

Kineska grupacija Suning, većinski vlasnik Intera, naumila je vratiti milanski klub u sam vrh talijanskog nogometa. Želja klupskih čelnika je dovesti barem jednu istinsku zvijezdu ovo ljeto, a izbor je pao na Argentinca Angela di Mariju, člana PSG-a.

Cijena 50 milijuna eura

Prema pisanju Corriere dello Sporta, Inter pokušava iskoristiti prijateljstvo svoga novog tehničkog koordinatora Waltera Sabatinija, donedavnog sportskog direktora Rome, s Di Marijinim agentom Pablom Sabaggom. Na San Siru vjeruju da mogu nagovoriti igrača na dolazak, a očekivanu odštetu od 50 milijuna eura bi ponajviše riješili kroz zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nije tajna da su u PSG-u ozbiljno zagrizli za našeg Ivana Perišića i u Interu su spremni ponuditi hrvatskog reprezentativca u zamjenu za bivšeg nogometaša Real Madrida i Manchester Uniteda. Parižani su i prošli vikend gledali Perišića i voljeli bi ga dovesti na Park prinčeva, ali tek treba vidjeti jesu li spremni odreći se Di Marije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo