SPAVAŠ LI MIRNO, MESSI LIONELE? / Zidane ima poseban zadatak za Matea Kovačića u El Clasicu!

Image
Foto: AFP, JAY LAPRETE

Malo je tko očekivao da će se hrvatski nogometaš Mateo Kovačić ove sezone prometnuti u jednog od nezamjenjivih igrača europskog prvaka Real Madrida.

28.11.2016.
11:50
AFP, JAY LAPRETE
VOYO logo

Bivši veznjak Dinama i Intera je ljetos bio korak do odlaska sa Santiago Bernabeua. Mala minutaža u prošloj sezoni sugerirala je da za Kovačića nema mjesta u velikom Realu, ali trener Zinedine Zidane je rekao da mu 22-godišnji hrvatski reprezentativac treba, a Mateo je hrabro odlučio ostati i - pogodio.

Image
RONALDO MU JE SAD ZAPAMTIO PREZIME: /

'Kovačić je danas jedan od najvažnijih igrača Reala!'

Image
RONALDO MU JE SAD ZAPAMTIO PREZIME: /

'Kovačić je danas jedan od najvažnijih igrača Reala!'

'Postao je nezamjenjiv'

Što veliki problemi s ozljedama u Realovom veznom redu (Casemiro, Modrić, Kroos), što vlastiti napredak, donijeli su Kovačiću iznimno važnu ulogu u momčadi ove sezone. Zidane trenutno ne može zamisliti početnu postavu bez njega, a prema pisanju Marce, ima za njega poseban zadatak u predstojećem El Clasicu, okršaju protiv Barcelone u 14. kolu španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačićeva misija će biti zaustavljanje najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija! Konkretno, naš bi nogometaš trebao preuzeti ulogu kakvu je u travnju imao Casemiro koji je trenutno izvan pogona zbog ozljede. Real je tada pobijedio Barcelonu na njezinom terenu s 2-1, a Casemiro je odradio 'prljav' posao i sveo Katalonce na samo tri udarca na Navasov gol. Zidane je uvjeren da sada to isto može napraviti i Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mateo Kovačić je postao nezamjenjiv igrač u Realu. Zidane je ljetos jasno naglasio da Hrvat može imati važnu ulogu u momčadi i to se sada događa. Francuz ga je želio u svojoj momčadi iako je igrač imao dobre ponude za odlazak", navodi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo