Španjolci pred velikom dilemom oko Diega Coste

Napadač madridskog Atletica Diego Costa pod velikim je upitnikom za odlazak na Svjetsko prvenstvo nakon što je obnovio ozljedu u finalu Lige prvaka i morat će pauzirati 15 dana.

26.5.2014.
22:14
VOYO logo

To bi značilo da će Diego Costa propustiti praktički cijele pripreme španjolske reprezentacije prije nego li će na ponovno snimanje kako bi dobio zeleno svjetlo za potpuni povratak treninzima.

"Costa još uvijek nije zaliječio ozljedu i ima tu manju rupturu mišića", potvrdio je liječnik Pedro Guillen i sada je na Vicenteu del Bosqueu odluka hoće li čekati Costin potpuni oporavak ili će se okrenuti drugim opcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek ne znam u kakvom su fizičkom stanju svi igrači i imamo vremena za razmišljanje do 2. lipnja kada moramo FIFA-i poslati konačan popis putnika na Svjetsko prvenstvo. Idealno bi bilo da do tada svi igrači budu u treningu kako bismo Nizozemsku dočekali spremni", rekao je Del Bosque.

Iako španjolski izbornik ima širok kadar u vrhu napada, Diego Costa je ove sezone pružio najviše i s 36 pogodaka u svim natjecanjima kupio je ulaznicu u reprezentaciju. Ostaje za vidjeti hoće li izbornik riskirati i voditi ga na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo