ŠPANJOLCI ISPALILI SENZACIJU: / Ancelotti pokušava dovesti Luku Modrića u Bayern

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Španjolski internetski portal Don Balon objavio je kako je njemački nogometni div Bayern ozbiljno zainteresiran za kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića (31).

21.4.2017.
12:10
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Trener Bayerna Carlo Ancelotti dobro poznaje Modrića još iz dana kada ga je vodio u Real Madridu i ima vrlo visoko mišljenje o njemu. Bavarci na kraju sezne ostaju bez španjolskog veznjaka Xabija Alonsa i kapetana Philippa Lahma koji je, premda primarno desni bek, povremeno znao igrati i u veznom redu.

Image
BOLJE OD ORIGINALA: /

Evo kako je Luka Modrić reprizirao slavni gol iz finala Lige prvaka

Iskustvo i disciplina

U Münchenu zato žele dodati nešto iskustva momčadi za sljedeću sezonu i Modrić im se tu navodno odlično uklapa. Modrićevim dolaskom Ancelotti bi dobio željenu disciplinu i kontrolu lopte u sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićev ugovor s Realom vrijedi do 2020. godine i, dakako, veliko je pitanje bi li ga Madriđani htjeli pustiti, pogotovo za cijenu od 30 do 35 milijuna eura koliko spominje Don Balon. Luka je jedan od ključnih igrača u momčadi Zinedinea Zidanea, glavni organizator igre i miljenik suigrača i navijača, tako da se ne čini previše izglednim da će ga Real prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo