ŠPANJOLCI I ENGLEZI CRVENE SE OD SRAMA: / Marca objavila najgoru momčad Eura u Francuskoj

Image
Foto: AFP, MARTIN BUREAU

Španjolski sportski dnevnik Marca objavio je najgoru momčad netom završenog Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

13.7.2016.
12:57
AFP, MARTIN BUREAU
VOYO logo

U sastavu najgorih 11 Eura koji je u nedjelju završio u Francuskoj najviše je Engleza i Španjolaca, po trojica, a zanimljivo mjesto u momčadi je dobio i jedan Francuz premda su 'Tricolori' stigli do finala u kojem su izgubili od Portugala. Mjesto na vratima dobila je 'jedinica' engleske vrste i Manchester Cityja Joe Hart.

U zadnjoj liniji čak trojica Španjolaca

U zadnjoj liniji su trojica Španjolaca Jordi Alaba, Sergio Ramos i Juanfran. Vezu čine Englez Raheem Sterling, Francuz Paul Pogba, Turčin Arda Turan, te Nijemac Thomas Muller. Najgorom trojicom napadača Eura proglašeni su švedski majstor Zlatan Ibrahimović, napadač poljske vrste i Bayerna Robert Lewandowski, te napadač Tottenhama i engleske vrste Harry Kane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović, Lewandowski i Kane su prošle sezone zabili ukupno čak 118 golova, ali na EP-u samo jedan gol i to Lewandowski u četvrtfinalu protiv Poljske.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJGORIH 11 EP-a (3-4-3): Hart (Eng) - Alaba (Špa), Ramos (Špa), Juanfran (Špa) - Sterling (Eng), Pogba (Fra), Arda Turan (Tur), Muller (Njem) - Ibrahimović (Šve), Lewandowski (Polj), Kane (Eng)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo