DRAMA U SPLITU / 'Zao mi je igraca, trebali ste ih vidjeti, uzas koliko su tuzni'

Veliki derbi Hajduka i Dinama u 25, kolu domaceg prvenstva pretvorio se u pravu dramu. Hajdukovci su na krilima 20.000 navijaca u grotlu Poljuda vodili 1:0 do 94.

14.3.2015.
18:41
VOYO logo

Trener BilihStanko Poklepovic bio je razocaran i utucen, jer vjerojatno je vec razmisljo sto ce reci na slavljenickoj presici, kad je Machado iz voleja pogodio malu mrezicu i rasplakao cijeli Split.

"A sto bih trebao biti, veseo... Razocaran sam, kako ne bih bio, premda je i nula s ovakvim protivnikom dobra. Ostali smo kratkih rukava, i ne slazem se s onima koji ce reci "to je nogomet". Nije posteno da nismo pobijedili utakmicu, bili smo korak do pobjede. Takav trud, a sve se prolilo u posljednjoj sekundi. Zao mi je mojih igraca, trebali ste ih vidjeti u svlacionici, uzas koliko su tuzni", prenosi Vecernji rijeci tuznog barba Space koji je ocito trenersku lekciju Zoranu Mamicu i vratio hajducki duh na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dobio sam ga, imali smo taj duh. A i one pretpostavke koje sam trazio da se ispostuju dobro su odradene. Hajduk je uvijek ponosan, ali sto cu biti ponosan kad smo imali utakmicu u dzepu, a ona nam je ispala. Imao sam i plan B, ali osjetio sam da ga se igraci plase, pa ga nisam aktivirao", rekao je Poklepovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku radost Hajduku donio je 17-godisnji Andrija Balic, kad je u 71. minuti svladao Eduarda.

"Mali je zmijast, on je taj, uvijek dode u situaciju gdje se nesto dogada", kaze Spaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Zoran Mamic na kraju moze biti itekako zadovoljan.

"Utakmicu smo mogli odvesti ranije u nas smjer, imali smo prigode Pjace i Fernandesa, a Hajduk je zabio iz svoje prve prave prigode. Ono najpozitivnije je da nismo odustajali unatoc vodstvu Hajduka", rekao je Mamic i dovrsio poznatom 'mantrom':

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zelim taj pritisak stavljati igracima ne lede. Mi zelimo biti prvaci i osvojiti kup, a hoce li to biti bez poraza i nije toliko bitno".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo