ZA SVJETSKE MEDIJE NEMA NIKAKVE DILEME: / Danijel Subašić je apsolutni heroj utakmice s Danskom!

Image
Foto: AFP

Svi su složni - Subašić je heroj

2.7.2018.
11:44
AFP
VOYO logo

Većina svjetskih medija utakmicu iz Nižnjeg Novgoroda vidjela je na sličan način. Subašića vide kao heroja Hrvatske, Kaspera Schmeichela kao heroja Danske, a Luku Modrića kao tragičara i heroja u jednom.

"U ratu živaca pobijedila je Hrvatska zahvaljujući tri obrane Danijela Subašića, vratara koji je nadvisio čak i Kaspera Schemichela. Njegova tri obranjena jedanaesterca nisu bila dovoljna, jer ih nije dobro rasporedio", našalili su se s BBC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusi vjeruju u borbu vratara

Ruski mediji najviše su potencirali da je Subašić obranio tri jedanaesterca Dancima, bude li i protiv Rusije došlo do penala, bit će to velika bitka dvaju sjajnih vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo htjeli vidjeti kakvi su igrači Modrić i Eriksen, a na kraju je Subašić sve zasjenio. Uzeo im je show, postao glavni junak priče o prolasku u četvrtfinale", pisala je Marca.

Telegraph o drami

- Nisu bili u panici kad su primili rani pogodak, zatim su imali šansu pobijediti u produžetku, pa su nakon toga promašili dva kaznena udarca, ali opet su se izvukli i došli do pobjede. Dramatični prolaz, ali Hrvatska ide u četvrtfinale na krilima svog velikog junaka, vratara Subašića, piše Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo