VIDEO: / Messi izveo potez dana i spasio Argentinu velike sramote!

Argentinska nogometna reprezentacija izborila je drugi krug Svjetskog prvenstva. Gauči su se i u najofenzivnijem sastavu mučili protiv slabašnog Irana sve do 92.

21.6.2014.
14:55
VOYO logo

Izbjegnuli su Argentinci zahvaljujući Messiju poniženje i blamažu u Belo Horizonteu. Iranci su odolijevali jalovim napadima Argentine 90 minuta, stvorili su pritom i sami nekoliko dobrih prilika za poentiranje, a onda ih je u sudačkoj nadoknadi slomio najbolji argentinski nogometaš. Zabio je Messi udarcem lijevom nogom izvan kaznenog prostora, iskosa s desne strane iako je imao čuvara ispred sebe. Naciljao je i pogodio u suprotni kut odličnog iranskog vratara Haghighija. Fantastično.

U zadnjih sedam nastupa u dresu nacionalne selekcije Messi je zabio 8 golova. Ukupno ih je za Argentinu prikupio 40. Ispred njega je samo nacionalni rekorder Gabriel Batistuta s 56 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higuain je u 14. minuti imao prvu priliku za Argentinu, ali je Haghighi dobrom intervencijom spriječio pogodak. U 37. minuti je Messi iz slobodnog udarca s desne strane pronašao Garaya koji glavom puca preko gola. U 44. minuti su do pogotka mogli i Iranci, ali je Hosseini glavom pucao iznad gola.

https://vine.co/v/MTtU67Ih1dv/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 53. minuti, nova šansa za Irance, ali je Romero obranio udarac Ghoochannejhada s pet metara.

U 60. minuti je Messi napravio prodor sličan onome kada je zabio gol Bosni i Hercegovini, ali je ovoga puta njegov udarac otišao malo pored vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolju šansu na utakmici Iranci su imali u 67. minuti. Dejagah je sjajno tukao glavom, ali je Romero krajnjim naporom vršcima prstiju loptu koja je išla pod gredu odbio u korner.

Argentina je s ovom teško izborenom pobjedom osigurala plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva. Drugu utakmicu 2. kola ove skupine odigrat će u ponoć po našem vremenu Bosna i Hercegovina i Nigerija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina – Iran 1-0 (Messi 90+1)

Redoslijed: 1. Argentina 6, 2. Nigerija 1 (-1), 3. Iran 1, 4. Bosna i Hercegovina 0 (-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo