SOUDANI POSTAO PREDMET SPRDNJE ČITAVE DRŽAVE: / Dinamovac odgovorio intrigantnom porukom

Image

Ponajbolji nogometaš Dinama Soudani jako je pogođen događajima nakon Vinkovaca.

28.2.2017.
15:49
VOYO logo

Sportske novosti to su neslužbeno doznale, a Alžirac je vrlo brzo nakon kaznenog udarca postao predmet raznih šala i fotomontaža u kojima ga se stavljalo u kontekst dobitnika Oscara za najbolju glumu, primjerice. Soudani je, kako čujemo, suigrače u svlačionici uvjeravao da je postojao kontakt, da nije odglumio prekršaj.

BATINIĆA ČEKA RIGOROZNA KAZNA: ‘Ma kakva priča o zavjeri, nitko mi ništa nije naredio. Kako da vas uvjerim?! Žao mi je…’

Ali istina je jedna. Penala nije bilo, jasno se to vidi i na snimci. Pogreška Damira Batinića, glavnog suca nedjeljnog dvoboja u Vinkovcima između Cibalije i Dinama (1-2), u kojoj je u 89. minuti dosudio nepostojeći penal na Soudaniju, jako je naštetila spomenutom vinkovačkom klubu, Dinamu, Rijeci, čitavom hrvatskom nogometu jer se ponovno potegla priča oko povlaštenog statusa zagrebačkog kluba kod sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost se pita treba li stvarno Dinamu pomoć sudaca u svojem lovu na Rijeku, jesenskog prvaka HNL-a, koji ima šest bodova viška u odnosu na drugoplasirane modre. I dok svi još uvijek pričaju o sramotno dosuđenom penalu, dok se pojedine političke stranke javljaju jer upravo u ovoj situaciji vide sve negativno u hrvatskom nogometu, Soudani se pokušava ohrabiti. Pa se tako putem svog Twitter profila i objavio intrigantnu fotografiju i poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Učinite svoje neprijatelje ljubomornima, svoje roditelje ponosnima, a sebe same sretnima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo