SOUDANI O ODLASKU IZ DINAMA: / 'Iskreno sam razgovarao s predsjednikom kluba'

Image
6.10.2016.
17:32
VOYO logo

"Puno sam toga napravio. U Alžiru je nogomet poput religije, svi žele napraviti karijeru u sportu. Mnogo je onih na startnoj ravnini, a samo ih nekolicina uspije. Morate se uistinu boriti da bi uspjeli. Igrao sam na Afričkom kupu nacija, u Ligi prvaka pa čak i na Svjetskom prvenstvu. Naravno da to nije kraj, ali ponosan sam i vrlo svjestan onoga što sam napravio. Živim svoj san", objasnio je Soudani koji je u zagrebački klub stigao 2013. iz Vitorije Guimaraes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Vitoriji sam igrao samo dvije godine, ali tom ću klubu uvijek biti zahvalan. Oni su ti koji su mi dali pravu priliku. Drago mi je što sam bio u mogućnosti odraditi svoj dio posla u pisanju dijela njihove bogate povijesti", kazao je Alžirac evocirajući uspomenu na osvajanje tamošnjeg Kupa 2013. godine nakon kojeg je uslijedio transfer prema Maksimiru.

Već je neko vrijeme Soudani u klubu, a ponuda za odlazak je bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Početkom sezone vodio sam iskren razgovor s predsjednikom kluba koji je želio da ostanem još jednu sezonu. Prihvatio sam jer je i to klub kojem sam mnogo dužan. To je legendarni klub i u Zagrebu se osjećam kao kod kuće. Ali isto tako mislim, i to bez emocija, da je moja odluka bila ispravna. Hrvatska liga jača je nego što se to na prvi pogled čini, a tu je i Liga prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo