ŠOLTA IMA PLAN: / "Ma kakav bod, cijepljeni smo protiv takvog razmišljanja"

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić
18.9.2015.
15:11
PIXSELL, Miranda Cikotić
VOYO logo

"Arsenal nije pravo mjerilo, jer je to momčad koja vodi igru, a imala je i igrača manje. Dinamo protiv Hajduka sigurno neće igrati kao protiv Arsenala. Tražit će igru, posjed lopte, postaviti se drugačije nego protiv Arsenala. Pred nama je taktički uzbudljiva utakmica", istaknuo je trener Hajduka koji je u svojoj prvoj utakmici u hrvatskom prvenstvu uspio odnijeti bod iz Maksimira, kad su u 1. kolu Dinamo i Hajduk odigrali 1:1.

Image
POBJEDA NOGOMETA: /

Derbi bez Mamića i odluke na terenu!

Image
POBJEDA NOGOMETA: /

Derbi bez Mamića i odluke na terenu!

"Dinamo dolazi pun samopouzdanja"

"Pokazali smo u Zagrebu da smo u stanju odigrati dobro i koncentrirano. Imamo plan koji želimo sprovesti", rekao je Burić ne želeći ulaziti u taktičke detalje kojima će pokušati nadmudriti Dinamova stratega Zorana Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk bi pobjedom u subotnjem derbiju prekinuo Dinamov niz bez poraza koji traje gotovo godinu dana, a s tri boda bi se izjednačio po bodovnom učinku s hrvatskim prvakom, što se već jako dugo nije dogodilo. Burić nema običaj otkrivati sastav koji će poslati na travnjak, no poznato je da u kadru neće imati ozlijeđenog Zorana Nižića te strijelca iz zagrebačkog ogleda Miju Caktaša koji mora pauzirati zbog tri žuta kartona. Ne opterećuje se ni Dinamovim sastavom, niti računa na umor i psihičku ispražnjenost suparnika nakon velike pobjede nad Arsenalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je pogoditi sastav Dinama koji među rezervama odlične igrače, poput Ćorića, Roga, Henriqueza. Nakon Arsenala Dinamo dolazi sa samopouzadnjem, motiviran i pitanje je hoće li uopće nešto mijenjati."

Nema redova za ulaznice

Ako je suditi prema gužvi oko Poljuda, Split još uvijek nije zahvatilo 'ludilo' oko derbija. Nema redova za ulaznice. Ipak, Burić je uvjeren da će Poljud biti dobro popunjen te da će Hajduk imati glasnu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene pitaju za ulaznice. Moji će doći, a nadam se i ostali. Termin utakmice je dobar, gotovo idealan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukov trener još je jednom ponovio da ga bod u ovoj utakmici neće zadovoljiti.

"Spremni smo, nadam se da ćemo biti zdravi. Idemo svaku utakmicu dobiti, ne razmišljamo o bodu, cijepljeni smo od takvog razmišljanja", naglasio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo