ŠOKANTNO PRIZNANJE GABRIELA BATISTUTE: / 'Tražio sam od liječnika da mi amputiraju obje noge'

Image
Foto: AFP

Legendarni argentinski nogometaš priznao je da je nakon karijere trpio takve bolove da je bio spreman poduzeti i zapanjujući korak.

13.12.2017.
15:22
AFP
VOYO logo

Jedan od najvećih argentinskih nogometaša svih vremena Gabriel Batistuta (48) priznao je da je nakon završetka karijere trpio takve bolove da je čak od liječnika tražio da mu amputiraju noge. Najbolje dane karijere Batistuta je proveo u Fiorentini za koju je igrao od 1991. do 2000. godine. Nosio je potom i dres Rome s kojom je postao talijanski prvak, kratko je bio i član Intera, a karijeru je zaključio 2005. u katarskom Al-Arabiju. Završetak karijere, međutim, nije bio kao iz bajke.

'Osjećao sam se kao zatvorenik'

"Moji gležnjevi su bili jako oštećeni, posebno desni na kojem mi je napravljena artrodeza, postupak kojim su mi fiksirali kosti. Gležnjevi su mi slabo pokretni, ali sada barem ne bole jako. Neko vrijeme mi je bilo teško otići i do kupaonice, morao sam piti hrpu lijekova protiv bolova. Osjećao sam se kao zatvorenik. Danas živim kvalitetno i nalazim sreću u mnogim stvarima", rekao je Batistuta u razgovoru za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenucima kad je trpio najgore bolove Batistuta došao liječniku sa šokantnim prijedlogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, jednog sam dana otišao u bolnicu i rekao liječniku da se više ne mogu nositi s bolovima. Pitao sam ga postoji li mogućnost da mi amputiraju noge."

'Nisam uživao u nogometu'

U trenucima dok je bio aktivan igrač, nije razmišljao o tome kako će mu izgledati život poslije nogometne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljao sam samo o tome da izvučem najviše iz onoga čime se bavim. Nisam uživao u nogometu, to mi je bio samo posao. Danas pratim nogomet s više zanimanja, proučavam ga više nego kad sam bio igrač", zaključio je Batistuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo