OGLAS

ŠOK ZBOG KRANJČARA: / 'To je ogroman udarac, počeo je sličiti na igrača koji je radio šou u Engleskoj'

Image
Foto: AFP, DIMITAR DILKOFF

U škotskom nogometnom velikanu Glasgow Rangersu šokirani su ozljedom bivšeg hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara kojeg očekuje duga stanka.

24.10.2016.
12:56
AFP, DIMITAR DILKOFF
VOYO logo

Kranjčar je prošli tjedan napustio trening zbog teške ozljede koljena, a prema prvim prognozama, mogao bi izbivati s nogometnih travnjaka nekoliko mjeseci. Šteta, jer je 32-godišnji ofenzivni veznjak posljednjih tjedana dobivao sve više pohvala za svoje igre i polako je preuzimao glavnu ulogu u momčadi Rangersa.

'Igrao je sve bolje'

O gubitku Kranjčara pisao je i legendarni veznjak Rangersa i nekadašnji škotski reprezentativac Barry Ferguson u svojoj kolumni za Daily Record.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubitak Nike Kranjčara na dulje vrijeme je ogroman udarac za Rangers. Trebalo mu je vremena da se prilagodi, ali Hrvat je počeo nalikovati na igrača koji je ne tako davno radio šou u engleskoj Premier ligi", napisao je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegovo se fizičko stanje popravljalo, a igre su mu iz tjedna u tjedan bile sve bolje. Izgleda da je njegova ozljeda teže prirode što je prava šteta", dodao je čovjek koji je u dresu Rangersa osvojio pet naslova škotskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo