ŠOK ZA WENGERA: / Ovakav debakl se Arsenalu nije dogodio od 1959. godine!

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor
27.10.2015.
22:39
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Naime, u susretu drugoligaša Sheffield Wednesdaya i Arsenala, već na samom početku dvoboja trener TopnikaArsene Wenger se našao u velikim problemima. Vezni igrač Arsenala Alex Oxlade-Chamberlain ozlijedio se već u 4. minuti susreta, a umjesto njega u igru je ušao brzonogi Theo Walcott, čovjek koji je zabio Dinamu u Maksimiru u porazu Arsenala 2:1 na otvaranju ovosezonske Lige prvaka.

U igru mlado pojačanje iz Francuske

I onda-šok! Samo 14 minuta poslije, ozlijedio se i Walcott. Englez je pokušao nastaviti utakmicu, ali nije mogao. Wenger nije čekao da se Walcott dovoljno zagrije i dogodila se ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Walcotta, u igru je ušao sedamnaestogodišnji godišnji Ismael Bennacer, Francuz alžirsko-marokanskih korijena, koji je ovog ljeta došao u klub s Emiratesa iz Arles-Avignona.

Domaći nogometaši su do poluvremena poveli s 2:0. Gol za 1:0 zabio je Ross Wallace, dok je na 2:0 povisio Lucas João. U 52. minuti je konačnih 3:0 postavio Sam Hutchinson. Spomenimo da je Arsenal prvi put od 1959. godine izgubio od niželigaša s tri ili više golova razlike!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo