ŠOK ZA ANTU ČAČIĆA I HRVATSKU: / Osvanule katastrofalne vijesti o Mateu Kovačiću

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP
14.9.2017.
17:34
AFP
VOYO logo

Kovačić je u srijedu bio u početnoj postavi Real Madrida u srazu 1. kola skupine H Lige prvaka protiv APOEL-a iz Nicosije (pobjeda kraljeva 3-0). Priliku je Vatreni dobio umjesto standardnog Nijemca Tonija Kroosa. No, u 20. minuti, Kovačić se samo srušio na travnjak i primio za nogu.

ZIDANE PROKOMENTIRAO KOVAČIĆEVU OZLJEDU: Realov trener donio prve informacije o zdravstvenom stanju hrvatskog veznjaka

Hrvatski veznjak u jednom trenutku sjeo je na travnjak i u suzama zatražio liječničku pomoć. Čim su stigli liječnici, bilo im je jasno da Kovačić, koji je trpio velike bolove, neće moći nastaviti utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je u suzama napustio travnjak. Santiago Bernabeu nagradio ga je ovacijama, a trener Zinedine Zidane odmah je nakon završetka susreta kazao kako mu je Kovačić kazao kako se nada da ništa nije ozbiljno i kako je ista ozljeda mučila i prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[VIDEO] OZLJEDA I SUZE KOVAČIĆA: Sjajni Hrvat startao u udarnoj postavi Reala, a onda šok!

Ali, sve do četvrtka nije bio poznat točan uzrok boli, kad je pregledom u madridskoj sveučilišnoj bolnici "Sanitas la Moraleja" ustanovljena parcijalna ruptura. U ovom trenutku nije službeno poznato koliko će dugo Kovačić morati izbivati s terena, iako španjolska Marca piše kako će Kovačić s travnjaka izbivati oko dva mjeseca.

Stoga, prilično je neizvjesno hoće li se moći staviti na raspolaganje izborniku Anti Čačiću za posljednje dvije krucijalne utakmice kvalifikacija za SP 2018. koje su na rasporedu 6. i 9. listopada, kad će Hrvatska prvo u Osijeku ugostiti Finsku, a potom gostovati u Ukrajini. Kako sada stvari stoje, Kovačić sigurno neće igrati u preostale dvije utakmice u kvalifikacijama za SP 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u tim utakmicama ići na pobjede, jer samo s šest bodova kao prvi idemo na Mundijal u Rusiju. Stoga, zdravi Kovačić treba Čačiću. Više nego ikad prije.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo