ŠOK U MAKSIMIRSKOJ 128: / Otkrivena moguća istina o Ademijevom padu na doping testu

Image

Arijan Ademi pao je na dopinškom testu nakon utakmice s Arsenalom i Dinamovom veznjaku sad prijeti dvogodišnja suspenzija ukoliko i drugi uzorak bude pozitivan.

9.10.2015.
11:08
VOYO logo

U Maksimirskoj 128 vlada pravi šok nakon što se doznalo da je dokapetan Arijan Ademi pao na doping testu nakon sraza sa Arsenalom u Maksimiru prošlog mjeseca.

Iako prema pravilima UEFA-e ne smiju komentirati slučaj, dinamovci su dodali da su iznenađeni ovim događajem jer su njihovi nogometaši redovito podvrgavani testovima i nikad nije bilo sličnih slučajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POKAZAO PUBLICI SREDNJI PRST, A SAD STAO UZ KAPETANA: /

'Svi smo uz tebe'

Image
POKAZAO PUBLICI SREDNJI PRST, A SAD STAO UZ KAPETANA: /

'Svi smo uz tebe'

Tim više, što je Ademi prije toga šest puta bio negativan na nedozvoljene suspstance u posljednjih godinu dana. No, ne i ovog puta. Ademi je sad u velikim problemima, prijeti mu dvogodišnja suspenzija ako i B uzorak bude pozitivan.

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

UEFA je sad na potezu

O njegovoj sudbini odlučivati će UEFA nakon testiranja. Ademi je bio na pripremama Makedonije, ali je nakon loše vijesti odmah napustio kamp reprezentacije koja se priprema za utakmice protiv Ukrajine i Bjelorusije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto je Ademi pao, što se dogodilo? Pitanja je mnogo, odgovora još nema. Ali, ima prvih špekulacija o slučaju i informacija o njemu samom.

I dok u Dinamu šute, u novinarskim krugovima postoji priča kako je Ademi svojom neporeznošću uzeo neku od nedopuštenih supstanci, a možda je kiksala i Dinamova liječnička služba. Postoji i mogućnost pogreške u samom testiranju, ali to je najmanje realno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobe bliske Ademiju kažu da on nema pojma što je zgriješio

Naravno, ako nije na vrijeme prijavila neki lijek koji mu je davala. Prema pisanju Goal-a, osobe bliske Ademiju tvrde da on nema pojma što je zgriješio.

S drugih se, pak, strana čuju priče da su za sve kriva sredstva protiv bolova. Nešto je primao uoči Arsenala (od kluba), a nešto navodno i mimo kluba, u Splitu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Dinamo će sigurno zadržati bodove i jednako tako sigurno u ključnim utakmicama za eventualno prezimljavanje u Europi, onima protiv Olympiakosa, biti bez dokapetana.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo