ŠOK NA POLJUDU: / Dinamova filijala poremetila planove lošem Hajduku, Torcida vrijeđala Bebeka

Image

Oba susreta 34.

16.5.2017.
21:06
VOYO logo

U Splitu je goste u vodstvo doveo Doležal (37), dok je na konačnih 1-1 poravnao Hamza (87). Hajduk je čitavo drugo poluvrijeme imao igrača više jer je u prvoj minuti nastavka drugi žuti karton dobio Bočkaj, ali nije uspio preokrenuti zaostatak s poluvremena.

Splićani su odigrali jednu od najlošijih utakmica ove sezone, sigurno najlošiju u eri Carrilla. Vrijedi spomenuti kako je Torcida vrijeđala Bebeka, glavnog suca dvoboja, zbog dva Futacsova pada u kaznenom prostoru Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Torcida je priredila veliku bakljadu i vjerojatno priskrbila Hajduku novu kaznu

Oba gola pala u samoj završnici

U Vinkovcima su oba pogotka postignuta u samoj završnici. Gosti su poveli golom Kneževića u 86. minuti, no bod domaćima spasio je Vitaić iz kaznenog udarca u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Hajduk i Osijek su tako ostali bodovno poravnati, dva kola prije kraja prvenstva imaju po 63 boda te zauzimaju treće i četvrto mjesto, ali u prednosti je splitski klub zbog boljeg omjera u međusobnim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokosi peti

Lokomotiva je peta sa 40 bodova, dva više uz utakmicu više od šestog Slavena Belupa, a Cibalia pretposljednja, deveta sa 20 bodova, dva više uz utakmicu više od posljednjeg Splita koji u srijedu gostuje kod Intera u Zaprešiću.

Na vrhu je Rijeka sa 82 boda, pet manje ima drugi Dinamo. U srijedu će Dinamo od 18 sati dočekati Istru 1961, dok će Rijeka od 20 sati gostovati kod Slavena Belupa u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI 34. KOLA:Utorak: Cibalia - Osijek 1-1 (Vitaić 90+2-11m / Knežević 86) Hajduk - Lokomotiva 1-1 (Hamza 87 / Doležal 37) Srijeda: Inter - Split (16 sati) Dinamo - Istra 1961 (18 sati) Slaven Belupo - Rijeka (20 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo