SLUŽBENO: / Ronaldo potpisao produljenje ugovora s Realom, očito do kraja karijere

Image

Cristiano Ronaldo produljio je ugovor s Real Madridom i pritom se obvezao na ostanak do ljeta 2021.

6.11.2016.
19:25
VOYO logo

Vijest o produljenju ugovora potvrdio je sam klub objavom na službenim internetskim stranicama, a tu informaciju nadograđuju mediji napisima i o konkretnim brojkama. Budući da će Ronaldo u veljači napuniti 32 godine to znači i da će kraj ovog produljenje ugovora (aktualnim je bio vezan do lipnja 2018.) dočekati s 36 godina na leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBC tvrdi da će strijelac 371 gola u 360 odigranih utakmica za klub potpisom produljenja suradnje zadržati tjedna primanja u iznosu od oko 410,000 eura.

U dresu madridskog Reala Ronaldo je osvojio osam trofeja među kojima se ističu dva u Ligi prvaka i jedan u španjolskom prvenstvu. Klubu je pristupio 2009. godine iz Manchester Uniteda za tada rekordnih 94 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena ceremonija produljenja suradnje između igrača i kluba najavljena je za ponedjeljak u 13:30 sati. Gareth Bale, Toni Kroos, Luka Modrić i Lucas Vazquez Realovi su igrači koji su već ranije napravili isto što sad i Ronaldo, a u nadolazećim danima očekuje se da to naprave i Pepe, Dani Carvajal i Isco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo