SLOVENCI SE HRABRE UOČI LIVERPOOLA: / 'Ne idu samo na izlet, boje nas se'

Image
Foto: AFP

Slovence danas očekuje prava nogometna poslastica: na Ljudskom vrtu u Mariboru u 20:45 gostuje engleski velikan Liverpool.

17.10.2017.
11:38
AFP
VOYO logo

Brojni navijači Liverpoola iz Hrvatske, ali i regije ponadali su se kako će napokon dobiti priliku gledati omiljeni klub. No stadion Maribora, udaljen svega 110 kilometara od Zagreba, prima svega 12 000 gledatelja. Ulaznice su brzo rasprodane, a rijetki su sretnici iz Hrvatske uspjeli osigurati svoje mjesto na tribinama.

Liverpoolu je u ovom dvoboju pobjeda nužna nakon što je u prve dvije utakmice skupio samo dva boda remiziravši sa Sevillom i Spartakom iz Moskve. Maribor s druge strane ima jedan kojeg je osvojio u utakmici protiv Spartaka. Taj bod dao je Slovencima nadu da se mogu oduprijeti engleskom gigantu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzeli smo bod Spartaku, zašto to ne bismo ponovili?! Ovo je utakmica karijere za moje igrače, ali nemaju se čega plašiti", izjavio je trener slovenske momčadi Darko Milanič, a sportski direktor Zlatko Zahovič bio je još odlučniji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam informacije da nas se Liverpool boji! Da im dolazak u Maribor nije izlet! Prije globalizacije, Liverpool je bio daleko najveći klub na svijetu, velik je uspjeh igrati protiv njih", izjavio je s poštovanjem slovenski velikan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo