SLOVENCI BIJESNI NA BIŠĆANA: / 'Došao je u Olimpiju, a nema licencu ni za drugu ligu'

Image

Igor Bišćan mogao bi dobiti otkaz u ljubljanskoj Olimpiji i prije nego što njegov klub odigra prvu službenu utakmicu.

17.6.2017.
11:40
VOYO logo

Naime, Bišćan posjeduje Uefinu A-licencu, koja mu omogućuje vođenje kluba u seniorskoj konkurenciji tek od trećeg ranga natjecanja prema nižim ligama u Sloveniji, ali i Hrvatskoj, potvrdio je ravnatelj Nogometne akademije Hrvatskog nogometnog saveza Vatroslav Mihačić, javlja slovenski Dnevnik koji u svojem tekstu i dodaje kako, drugim riječima, prema tvrdnjama Mihačića, Bišćan nije imao uvjete ni za vođenje Rudeša, no kako kaže ravnatelj Nogometne akademije HNS-a, proces dobivanja potrebne licence za bivšeg hrvatskog reprezentativca i zvijezdu Liverpoola ne bi trebao biti preveliki problem.

IGOR BIŠĆAN NOVI JE TRENER OLIMPIJE: ‘Znam sve o klubu i igračima i počinjem raditi odmah’

Preostaje mu završni ispit

''Da bi mogli voditi klubove u prvoj ili drugoj ligi te u europskim natjecanjima, treneri moraju imati UEFA-inu PRO-licencu. Igor je prošao sve teorijske ispite da bi ju dobio i još mu samo preostaje završni ispit. Diplomu može dobiti za manje od deset dana'', umirio je Mihačić uspaničene Slovence.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz novog Bišćanovog kluba nisu bili raspoloženi za neke opširnije komentare, tek su se oglasili šturom izjavom kako klub radi sve što može da bi Igor dobio diplomu u što skorijem roku.

'Bišćan nije želio odgovoriti kad je stekao A-licencu niti kad je počeo školovanje'

Dnevnik piše i kako Bišćan nije želio odgovoriti kad je stekao A-licencu niti kad je počeo školovanje za PRO-licencu, pa je zaključio da je nekadašnji igrač Liverpoola dobio visoki trenerski status od HNS-a na "lijepe oči".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan će, ako misli ostati na klupi Olimpije, morati diplomirati na trenerskoj akademiji. I to što prije. Utakmicu prvog pretkola Europa lige Olimpija igrati će 29 lipnja, a protivnika će, baš kao i Osijek, Hajduk i Rijeka, doznati nakon ždrijeba u Nyonu u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo