SLAZE SE MOMCAD ZA SLJEDECU SEZONU / Dinamo doveo novo pojacanje

Dvadeset i dvogodisnji lijevi bocni Osijeka Borna Barisic novi je igrac Dinama.

11.5.2015.
13:36
VOYO logo

"Jako sam sretan i ponosan sto sam potpisao za Dinamo. Svi znamo sto znaci Dinamo i kakav je to klub, a deseti naslov koji je neki dan osiguran zaista dovoljno govori te sam sretan sto cu biti dio toga. Ipak, prije nego se pocnem koncentrirati na Dinamo zelim u preostala tri kola sa suigracima u Osijeku dati sve kako bi pomogao klubu osigurati prvoligaski status. Osijek to svakako zasluzuje", kazao je Barisic, te dodao:

"Zelim se i ovom prilikom zahvaliti svima u klubu i navijacima za krasne godine koje sam proveo u Gradskom vrtu, napravili su me igracem kakav sam danas i da nije bilo njih ne bih sada bio tu gdje jesam. Ponavljam, prvo zelim s Osijekom odraditi posao do kraja i ostati u ligi, a onda se okrenuti novom koraku u svojoj karijeri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biti ce zanimljivo vidjeti kako ce se ovaj mladi lijevi bocni nametnuti treneru Mamicu, i hoce li ostati u Dinamu ili ce ipak biti poslan na posudbu u Lokomotivu.

"Dulje vrijeme smo ga pratili i uvjereni da smo je Borna igrac koji moze podignuti kvalitetu nase momcadi. Ima 22 godine tako da je mlad, ali isto tako ima dvije sezone i 50 utakmica iza sebe tako da je iskusan. Uvijek na pitanja o mogucim pojacanjima govorim da u nasoj ligi ima igraca koji su nam zanimljivi i za koje vjerujemo da su na razini potrebnoj za Dinamo, a Borna je jedan od njih i sretni smo sto ce igrati za nas", rekao je trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo