OGLAS

SLAVNI IRAC UDARIO PO BILIĆU: / 'U Slavenovo vrijeme je fizička priprema igrača bila vrlo upitna'

Image
Foto: AFP

Cascarino je uvjeren da se igrači West Hama pod Moyesom puno više bore te da su bolji u obrani.

15.12.2017.
7:30
AFP
VOYO logo

Nogometaši West Hama počeli su se buditi nakon očajnog ulaska u sezonu kada su pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića osvojili samo devet bodova u 11 kola Premier lige. Ni Bilićev nasljednik David Moyes nije krenuo dobro, ali je onda tijekom vikend srušio aktualnog prvaka Chelsea (1-0), a u srijedu je protiv Arsenala odigrao 0-0.

Image
SLAVEN BILIĆ DOBIO 'ĆUŠKU' OD BIVŠEG GAZDE: /

'Trebao sam ga se riješiti na ljeto'

Image
SLAVEN BILIĆ DOBIO 'ĆUŠKU' OD BIVŠEG GAZDE: /

'Trebao sam ga se riješiti na ljeto'

'Moyes radi sjajne stvari'

Iako je momčad i dalje u zoni ispadanja s 14 bodova iz 17 odigranih utakmica, kod navijača se probudio optimizam, a i stručni komentatori su počeli hvaliti rad David Moyesa. Jedan od njih je Tony Cascarino, legenda irskog nogometa i nekakašnji član Chelseaja i Marseillea koji je iznimno kritičan prema Bilićevom radu. Nakon pobjede Čekićara protiv Chelseaja naglasio je kako je nagli napredak Marka Arnautovića dokaz da Bilić nije znao izvući najbolje iz njega, a novu je strelicu prema hrvatskom stručnjaku odapeo poslije remija protiv Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fizička priprema West Hamovih nogometaša u vrijeme Slavena Bilića sada zbilja postaje vrlo upitna. Protiv Arsenala su se igrači bacali i borili u zadnjih 15 minuta, a to je moguće samo ako su izvanredno spremni. Nevjerojatno je gledati kako se sada hrabro brane s obzirom na to koliko su golova primali prije Moyesa. Zaustavili su Chelsea, izazvali frustracije Arsenalu. Škot očito radi sjajne stvari na treninzima", rekao je Cascarino engleskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo