SLAVLJE NA PRAZNOM POLJUDU: / Hajduk se mučio pa uraganskim drugim poluvremenom razbio 'fenjeraša'

Image

Nogometaši Hajduka s uvjerljivih su 3-0 pobijedili Cibaliju na praznom Poljudu u prvoj utakmici 28. kola hrvatskog prvenstva.

14.4.2017.
20:21
VOYO logo

Hajduk je poveo golom Jeffersona, koji se je najbolje snašao u gužvi u 62. minuti. Na 2-0 povisio je Zvonimir Kožulj u 85. minuti. Slobodni udarac s vrha kaznenog prostora, ali iskosa, Kožulj je dobro plasirao, a vratar Matković je pogrešno procijenio i lopta je završila u mreži. Konačnih 3-0 postavio je Nikola Vlašić koji je u 87. minuti ubačaj Memolle glavom pospremio u mrežu.

Serija promašaja

Treba reći da je Hajduk u prvom poluvremenu imao nekoliko odličnih prigoda, a prvu, u 12. minuti, nije iskoristio Vlašić. U 32. minuti Franck Ohandza je promašio vrata s deset metara iskosa, a potom u 36. dvije prigode u razmaku od 30 sekundi. Prvo je pokušaj Tome Bašića iz slobodnog udarca golman Mladen Matković odbio u korner, nakon kojeg je Zoran Nižić glavom promašio s pet metara. Pred kraj prvog dijela, u 41. minuti, Vlašić je s 20 metara pogodio gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk se, barem privremeno, probio na treće mjesto s 50 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Osijek, dok je Cibalia, koja u proljetnom dijelu ima jedan remi i sedam uzastopnih poraza, i dalje posljednja s 9 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je zbog kazne HNS-a odigrana na praznom stadionu Poljud.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo